donderdag 4 augustus 2011

Dag 8: Van Glen Nevis naar Ballachulish

064 Glen Neven Glen Nevis


Na het bezoek aan Glen Nevis zijn we op zoek gegaan naar ons hotel voor de komende twee nachten. Dat was een beetje een bijzonder geval. We hadden de namen van twee hotels gekregen bij de boeking en we zouden pas ter plekke horen in welk van de twee we zouden logeren. Uiteraard stonden we bij het verkeerde hotel aan de balie. Het vreemde was dat de hotels niet naast elkaar lagen. Het hotel waar we zouden overnachten lag een paar kilometer verderop. Een adres konden ze niet zo gauw vinden, maar dat was ook niet echt nodig. We moesten gewoon een eindje verderop onder de brug doorrijden. Het was even zoeken om op de juiste weg te komen, maar daarna was het inderdaad eenvoudig. Het Ballachulish Hotel bleek een heel aangenaam hotel te zijn.

Het Ballachulish hotel Ballachulish Hotel

Het Ballachulish hotel ligt vlakbij de brug die loch Linnhe scheidt van Loch Leven. We hadden een mooie kamer op de bovenste verdieping met uitzicht over het water van Loch Linnhe.
Onze kamer was onder het spitse dak in het midden van het gebouw.

092 Uitzicht bij hotel BallachulishUitzicht vanuit het hotelraam


Avond in Ballachulish

Tijdens het eten zagen we al dat de lucht buiten prachtig aan het verkleuren was. Na het eten hebben we vlakbij het hotel nog even een aantal foto's gemaakt.
Het bekende gezegde "Avondrood, mooi weer aan boord, morgenrood, regen in de sloot." bleek helaas niet te kloppen. Ondanks het avondrood zat er de volgende dag heel veel water in de sloot.


101 Ondergaande zon bij hotel Ballachulish105 Ondergaande zon bij hotel Ballachulish109 Ondergaande zon bij hotel Ballachulish115 Ondergaande zon bij hotel Ballachulish Avond in Ballachulish

Geen opmerkingen:

Een reactie posten